facebook

Събития

elena-mateeva_678x410_crop_478b24840a
17.11.2022 09:40
Събития

Публична лекция в рамките на Семинар „Знания за ПР практици и журналисти“

Вътрешните комуникации – част от пъзела на устойчивата репутация

Корпус 2, зала 110А


Организатор:
департамент „Масови комуникации“

Лектор:
Елена Матеева

Модератор:
доц. д-р Евелина Христова

Участници:
Студенти, преподаватели и гости на департамент Масови комуникации. Входът е свободен.


Събитието е част от семинар „Знания за ПР практици и журналисти“ на департамент „Масови комуникации“ и си поставя за цел да запознае студентите с професионалисти от практиката в сферата на пъблик рилейшънс и журналистиката.

Елена Матеева е директор стратегически комуникации за Българската Мрежа на Глобалния Договор на ООН (Linkedin profile Елена Стефанова-Матеева). Сред ангажиментите и са постигане на по-голяма видимост на организацията в бизнес средите и създаване на нови партньорства.

Елена е  комуникационен специалист с над 20 г. опит в институционалните и корпоративните комуникации с акцент върху корпоративната устойчивост и отговорност. До 2020 г. Елена Матеева е част от комуникационни екип на Софарма, където работи последователно като специалист комуникации и реклама, мениджър „Дигитални комуникации и нови медии“ и мениджър „Корпоративен бранд и комуникации“.

От 2020 г. Елена Матеева е изпълнителен директор на Българското дружество за връзки с обществеността. Тя е сред преподавателите на БДВО в дисциплината „Креативни комуникации“ за специалност „Връзки с обществеността“ на ФЖМК, СУ „Св. Климент Охридски“, където е и докторант към катедра Медии и комуникации.

Има магистърска степен по специалност „Маркетинг“ от УНСС и специализации в сферата на PR и комуникациите.

Вътрешните комуникации - неразделна част от интегрираните комуникации или самостоятелна „бойна единица“?

Защо и как вътрешните комуникации влияят на организационната репутация? На тези въпроси ще се опита да даде отговор Елена Матеева.