Събития

erasmus-28-03-2019_678x410_crop_478b24840a
28.03.2019 16:20
Събития

Пътешествия по Еразъм: Преживяванията на българските студенти по Еразъм с цел обучение и практика зад граница

Център за книгата – книжарница, корпус 1

Организатори:
Център за книгата
Еразъм офис

Водещ:
Илияна Стоянова

Модератор:
Стефани Калдаръмова и Мария Чолакова

Участници:
Еразъм офис на НБУ, студенти и преподаватели


Център за книгата и Еразъм офис на Нов български университет ви канят на четвъртата за тази академична година среща от поредицата „Пътешествия по Еразъм“ на тема: „Преживяванията на българските студенти по Еразъм с цел обучение и практика зад граница“ на 28. март 2019 г. от 16:20 ч. в книжарницата на корпус 1.

Събитието е насочено към всички студенти и преподаватели на НБУ, които се интересуват от възможностите на програма „Еразъм+“ в сферата на висшето образование.

МНОГО ПРИКЛЮЧЕНИЯ С ЕДНО ИМЕ – „ЕРАЗЪМ+“

Програма „Еразъм“, дала възможност на над 5 милиона млади хора да учат в чужбина чрез студентски обмен, през 2017 г. отбеляза 30-ата си годишнина. Това е повод за иницииране на поредица от срещи под надслов „Пътешествия по Еразъм“ в НБУ, на които ще имате възможността да чуете различни интересни преживявания на студентите и преподавателите, които са участвали в европейската програма.

Лектор на срещата ще бъде Илияна Стоянова, студентка в програма „Международен алтернативен туризъм“, която ще разкаже за своята Еразъм мобилност в Лапландия.