facebook

Събития

erasmus_678x410_crop_478b24840a
24.01.2019 14:40
Събития

Пътешествия по Еразъм: Преживяванията на една българска студентка по време на обучение по Еразъм в Румъния

Център за книгата – книжарница, корпус 1

Организатори:
Център за книгата
Еразъм офис

Водещ:
Люба Деветакова

Модератори:
Стефани Калдаръмова и Мария Чолакова

Център за книгата и Еразъм офис на Нов български университет Ви канят на третата за тази академична година среща от поредицата „Пътешествия по Еразъм“ на тема: „Преживяванията на една българска студентка по време на обучение по Еразъм в Румъния“ на 24. януари 2019 г. от 14:40 ч. в книжарницата на корпус 1.

Събитието е насочено към всички студенти и преподаватели на НБУ, които се интересуват от възможностите на програма „Еразъм+“ в сферата на висшето образование.


МНОГО ПРИКЛЮЧЕНИЯ С ЕДНО ИМЕ – „ЕРАЗЪМ+“

Програма „Еразъм“, дала възможност на над 5 милиона млади хора да учат в чужбина чрез студентски обмен, през 2017 г. отбеляза 30-ата си годишнина. Това е повод за иницииране на поредица от срещи под надслов „Пътешествия по Еразъм“ в НБУ, на които ще имате възможността да чуете различни интересни преживявания на студентите и преподавателите, които са участвали в европейската програма.


Лектор на срещата ще бъде Люба Деветакова, докторант в програма „Политически науки“, която ще разкаже за своята Еразъм мобилност с цел обучение в Букурещкия университет.