facebook

Събития

gallery-1-1080x540_678x410_crop_478b24840a
20.04.2023 10:00
Събития

Пътуващ семинар: „Маркетинг и мода - предлагане на нишови туристически продукти“

Велико Търново, 20-23 април 2023

Международното туристическо изложение „Културен туризъм“ 20-23 април в Изложбени зали „Рафаел Михайлов“.

 

Организатори:
Нов български университет с подкрепата на международно туристическо изложение „Културен туризъм“ - Велико Търново, 20-23 април 2023

Водещи:
доц. д-р Кристина Савова и гл. ас. д-р Стефания Темелкова


Пътуващ семинар: „Маркетинг и мода - предлагане на нишови туристически продукти“ ще представи на студентите от БП „Мода“, БП „Маркетинг“ РО и ДО и МП „Маркетинг мениджмънт“ РО и ДО взаимодействието между различните професионални направления, като същевременно видят на практика това взаимодействие.

 

Всяка година студенти и преподаватели от НБУ участват в Международното туристическо изложение „Културен туризъм“ – Велико Търново, като организират кръгла маса в рамките на изложението. Събитието се организира от преподаватели и студенти от БП „Мода“, БП „Маркетинг“ РО и ДО и МП „Маркетинг мениджмънт“ РО и ДО.

 

Тази година студенти от бакалавърските програми ще включат за поредна година в организацията и да участват в кръглата маса, както и да посетят изложението. Студенти от БП „Мода“, БП „Маркетинг“ РО и ДО и МП „Маркетинг мениджмънт“ РО и ДО ще участват в  Националния студентски конкурс за най-добра разработка на туристическа тематика.

 

В рамките на изложението студенти от трите програми ще се срещнат с мениджъри на хотели и туристически организации, като и с директора на Туристическия информационен център – Велико Търново. С тези срещи и съвместна работа между студенти от различни програми се цели да създаде общностен дух и да се покаже практическата реализация на туристически маркетингови кампании.

 

Дава възможност на студените от БП Маркетинг ДО да участват в Кръгла маса на НБУ и Царевград Търнов: „Фестивалите като форма на представяне нишови туристически продукти“.

 

Като част от КСК кампания ще бъдат в този период ще бъдат посетени две средни училища в гр. Велико Търново, където студентите ще представят НБУ и програмите в които се обучават.

Професионална гимназия по моден дизайн, гр. Велико Търново

Езикова Гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“, гр. Велико Търново