facebook

Събития

pexels-fonok-403495_678x410_crop_478b24840a
15.05.2024 18:00
Събития

Разговор с Елина Кешишева

Корпус 1, зала 512


Организатор:
Клуб по интереси “Фотографска работилница”


Гост:
Елина Кешишева


Модератори:
доц. д-р Е. Найденов; гл. ас. д-р А. Коцев

Участници:
Студенти от клуб “Фотографска работилница” на НБУ


Събитието е с цел студентите да се запознаят лично с Елина Кешишева, да чуят нейния опит и да зададат въпросите, които ги интересуват. Така те ще обогатят знанията си в областта на фотографията и ще завържат ценни контакти.


Елина Кешишева снима и се е снимала (като модел) за най-големите модни списания като Official, Elle, както и за модните притурки на El Pais. Кариерата й започва с участие в престижния фестивал International de mode et de photographie в Йер, последвано от публикация в книгата на парижкия арт директор Патрик Реми „Рай“. През май 2015 прави първата си самостоятелна изложба с портрети на световноизвестни личности в света на модата, шоу бизнеса и киното. И в момента тя си сътрудничи с най-известните списания като различни издания на Vogue, Numero, SSAW, Vanity Fair и др.

 

Възстановявайки безапелационно жизнената поетична вселена в основата на нейните образи, Елина изложи своите творби по целия свят и си сътрудничи с най-големите модни къщи.

 

В момента работи върху следващата си изложба, посветена на пандемичното завръщане към природата, елементарната красота и естетиката.