facebook

Събития

orientirane-web_678x410_crop_478b24840a
05.02.2024 10:00
Събития

Седмица за ориентиране на студентите / 5-11 февруари /

Участвайте в седмицата за ориентиране на студентите, предшестваща началото на Пролетния семестър през 2024 г. в Нов български университет!

През този период ще се проведат редица информационни срещи с представители от различните департаменти на университета, където се обучавате. 

 

В рамките на събитието ще ви бъдат представени множество възможности за активно участие в университетските спортове, като ще се запознаете с програмите за тренировки и състезания. Под ръководството на опитни инструктори ще можете да изберете подходяща спортна дейност, която да обогати вашето студентско изживяване.

Научете как да се подготвите за бъдеща успешна кариера използвайки вашите умения и потенциал.

Експерти в областта ще ви предоставят ценни съвети и насоки по подготовката на професионалната документация.

Не на последно място, ще имате възможност да се консултирате с опитни кариерни консултанти и академични ментори, които ще ви насочат в избора на подходяща програма за обучение. Споделете своите амбиции и интереси, за да получите персонализирани препоръки и подкрепа във вашия образователен път.

Присъединете се към тази уникална възможност за подготовка и насърчаване, която ще ви помогне да продължите своето учебно приключение в НБУ с увереност и оптимизъм.

 

 

График на събития

График за срещи с програмни консултанти