facebook

Събития

nbu-poster-fb-event-23-04_678x410_crop_478b24840a
23.04.2024 18:00
Събития

Семинар „10 неща, които ми се иска на мен да ми бяха казали за рекламата, когато учех в НБУ“

Корпус 1, зала 205


Организатор:
департамент „Кино, реклама и шоубизнес“, БП „Реклама“


Лектор:
Александър Братимиров

Модератор:
гл. ас. д-р Даниела Кадийска

Участници:
Студенти от БП „Реклама“

По време на семинара ще се разгледат 10 аспекта на рекламата, които е по-лесно да се научат от практиката, отколкото в университета. Ще се включат практически съвети, реални примери и инсайти от индустрията, които да помогнат на студентите да се ориентират по-добре в рекламната агенция и да не повтарят грешките на тези преди тях.

Александър Братимиров е творчески директор и партньор в рекламна агенция Human. В рекламата е от 10 години, а преди това в продължение на 5 години работи в една от най-големите телевизионни продуцентски къщи в България. Започва в Ogilvy като копирайтър, а по-късно се мести в Saatchi&Saatchi, където става творчески директор.

Сред последните отличия на агенция Human са номинация на Cannes Lions; най-награждаваната агенция на ФАРА за последните 3 години, както и отличие на Effie Europe. Два пъти е бил ментор на Saatchi Circle FARA и няколко пъти в Рекламна академия. Жури на Young Lions и на New Stars, част от рекламния фестивал Ad Stars. Преподава копирайтинг в SoftUni и има две котки с общо три очи.