facebook

Събития

dsc-0087_678x410_crop_478b24840a
23.01.2020 13:00
Събития

Семинар „10 съвета за кариерното ти развитие“

Галерия УниАрт

Организатор:
Център за кариерно развитие и обучителни ресурси
Фондация „Заедно в час“

Водещ:
Виолена Брождина

Участници:
студенти, алумни на НБУ

Ще дадем важни насоки за студентите как да се подготвят най-добре, търсейки възможности за кариерно развитие. Много от студентите биха искали да си намерят стаж по време на обучението си или през ваканцията, а завършващите се стремят да намерят мечтаната работа. Затова е нужно проучване, подготовка и спокойствие, за да покажат най-доброто от себе си. Ние ще споделим от практиката си:

1.  Как / къде да откриват свободните позиции, които компаниите предлагат?
2.  Как да се подготвят преди да кандидатстват – CV, мотивация, форми за кандидатстване и други формати.
3.  Подготовка за интервю и по време на  интервюто. Какво може да включва едно интервю и какво може да се крие зад въпросите.
4.  Има ли и други етапи на подбор след интервюто?

Надяваме се, чрез богатия ни почти 10-годишен опит като организация, както и черпейки опит от нашите партньори да предоставим ценни знания и съвети на студентите, така че да се чувстват максимално подготвения при започване на бъдещия им професионален път.


Виолена Брождина – завършила е бакалавър „Индустриален бизнес“ в УНСС и магистърска степен по „Рекламен мениджмънт и визуален брандинг“. Има 3-годишен опит в организирането на събития в културния сектор към Фондация ЕДНО за култура и изкуства, стаж в PR агенция United Partners. Участник в множество доброволчески инициативи, свързани с култура, кино и социални каузи.

Повече от година е част от екипа „Привличане на нови участници“  във Фондация „Заедно в час“.