facebook

Събития

1-nesha-vision-seminar_678x410_crop_478b24840a
02.05.2023 18:00
Събития

Семинар „Целеполагане в маркетинговите комуникации – мисията възможна“

Корпус 2, зала 607


Организатори:
департамент “Кино, реклама и шоубизнес”,
БП „Реклама“ и майнър програма „Реклама“


Водещ:
Ненад Лозович

Модератор:
гл. ас. д-р Даниела Кадийска



Участници:
студенти от БП „Реклама“, майнър „Реклама“


Темата за целеполагането в маркетинговата практика винаги е вълнувал специалистите в бранша. Днес, когато светът в много по-голяма степен е подвластен на резки промени в икономическото състояние на пазарите поставянето на ясни, конкретни и измерими цели е в основата на ефективна комуникационна стратегия. На семинара изчерпателно ще бъдат обсъждани прилаганите подходи и инструменти за дефиниране на маркетинг, бизнес и комуникационни цели. Ще бъде проследен процесът за тяхното генериране, което ще помогне на студентите да прилагат наученото в различни реални ситуации и проекти, постигайки най-добрите резултати в общуването с целевите публики.

Ненад Лозович е управляващ партньор в New Moment New Ideas. Клиничен психолог по образование, 30 годишната му кариера в рекламата започва от позицията на изследовател, след това става маркетинг директор на стратегическо планиране, управляващ директор и накрая собственик на рекламна агенция New Moment България. Под неговото ръководство тя получава 6 пъти приз „Агенция на годината“ на ФАРА, над 10 награди EFFIE и мн. други награди от регионални и световни фестивали. Най-голямата гордост е статуетката Titanium Lion, която българската агенция получава за принос към награден проект на фестивала в Кан.

В дългогодишната си кариера Ненад е работил за клиенти като: Procter and Gamble Bulgarian, Telecommunication Company (Vivacom), Toyota, Danone, Huawei, United Bulgarian Bank, The Cc Cola Company, British American Tobacco, Sonny, Red Bull, Olimpus, Винпром Пещера, Захарни заводи и мн. др.