facebook

Събития

pexels-ivan-babydov-7788367_678x410_crop_478b24840a
11.01.2023 11:20
Събития

Семинар „Един ден от живота на 3D артиста в CCW“

Корпус 2, зала 301


Организатор:
департамент „Информатика“Лектор:
Тодор Велев (кратко представяне на CCW), Нина Николова (3D моделиране), Христофор Валев (3D моделиране), Александър Кръстев (Lighting и рендене работа) от Creative Content Works

Модератор:
Мария Петева – докторант към департамент „Информатика“Да запознаем колегите студенти с практическата част от работата на 3D артисти в реална работна среда. Освен представяне на компанията ни, ще има 3-ма лектора, които са на практира работещи колеги в CCW, които ще демонстрират своите умения и с какви предизвикателства се сблъскват всеки ден.


Нина и Фори са най-добрите 3D моделъри в компанията, с 6+ години опит във фирмата. Познават и използват 3D Studio Max, Z-Brush, Modo, Marvelous Designer, Vray, Photoshop, и др. С тях създават най-реалистично изглеждащите интериорни модели, които са така желани от нашите клиенти.

Александър е сред много добрите ни Lifestyle артисти, който е вече 3 години с компанията и изпозлзва редовно 3D Studio Max, Vray, Photoshop, и др. Той пък изработва средата, в която са поставени всички 3D асети и ги светва така, че да изглеждат по най-красивия начин.