Събития

dsc01477_678x410_crop_478b24840a
13.04.2017 13:00
Събития

Семинар „Единадесетте навика на успешните хора“

Център за книгата, книжарница (корпус 1)

Организатори:
департамент „Дизайн“,
департамент „Архитектура“,
департамент „Когнитивна наука и психология“

Лектор:
Стивън Питърсън, бизнес консултант от САЩ

Модератори:
гл. ас. д-р Иванка Добрева-Драгостинова, гл. ас. д-р Незабравка Попова-Недялкова, гл. ас. д-р Соня Драгова и гл. ас. д-р Гергана Стефанова

Участници:
студенти, преподаватели и служители

Семинарът „Единадесетте навика на успешните хора“ представя действена стратегия за личностна промяна, която e насочена към цялостен принципен подход за изграждането на балансирана и успешна личност, както и към разрешаването на проблеми в професионалната и личностната сфера.

Лекторът, Стивън Питърсън, е професионален бизнес-консултант от Минеаполис, Минесота (САЩ) с богат опит в областта на предприемачеството.

Г-н Питърсън дълги години управлява успешно своята компания за софтуерни продукти и прилага на практика усвоените знания от книгата на Стивън Кови „Седемте навика на високоефективните хора”, след като лично се убеждава в ефективността на представените методи. Благодарение на прилагането на основните принципи на книгата, той постепенно превръща своята фирма в просперираща бизнес структура с удовлетворени и ефективни служители. След успешната продажба на компанията и пенсионирането си, Стивън Питърсън решава да сподели своя опит, като ръководи серия от практически ориентирани обучителни семинари, свързани с повишаване на ефективността в организацията, чрез усъвършенстване на взаимоотношенията между отделните личности в нея. Всяка година Стивън Питърсън провежда семинари и обучения на редица фирми и в България.

Това ще е четвъртата среща на Стивън Питърсън със студентите и преподавателите