facebook

Събития

img-0004_678x410_crop_478b24840a
31.10.2019 14:40
Събития

Семинар „Иновации в туризма“

Корпус 2, зала 110

Организатор:
департамент „Администрация и управление“
секция „Туризъм“

Водещ:
Жулиета Серафимова, генерален директор на Sofia Hotels Management

Модератор:
гл. ас. д-р Маргарита Мишева

Участници:
студенти от БП „Управление на туризма“, МП „Мениджмънт на туристическия бизнес“ и МП „Мениджмънт на развлекателната индустрия“

Акцентът в семинара е поставен върху новите бизнес модели в туристическата индустрия. Разглежда се новата роля на социалните медии като част от стратегията за комуникиране на бранда, мобилната революция и дигитализация в туризма, както и проблемите и тенденциите свързани с управлението на човешкия капитал.
Жулиета Серафимова е генерален директор на Sofia Hotels Management от 2006 г. Завършила е СУ „Св. Климент Охридски”, специалност „География на туризма“. Специализирала е Мениджмънт в Британската индустрия във Великобритания, корпоративен мениджмънт в EHL в Лозана, Швейцария, има защитен сертификат за стратегически хотелски мениджмънт от Университета „Корнел” в САЩ, където е преминала и специалната програма за Генерални мениджъри на хотели.

Член на УС на Съвета на жените в бизнеса в България, в който е отговорник на работната грура „Образование и работна сила“, автор на няколко статии в сп.Мениджър, член на международното жури на първото издание на International Hospitality awards 2016, Украйна. Избрана за Хотелски мениджър на годината за 2012 от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация.