facebook

Събития

img-4845_678x410_crop_478b24840a
08.11.2016 16:20
Събития

Семинар „Какво може човек да направи с живота си?“

Корпус 1, зала 413

Организатор:
департамент „Политически науки“

Лектор:
Калин Манолов

Модератор:
доц. д-р Момчил Баджаков

Участници:
студенти от НБУ

Това е образователен и творчески проект, в който под формата на семинар се обсъждат и дискутират проблемите на реализацията на студентите и изобщо младите хора. Проектът предвижда в рамките на два учебни часа провеждане на лекция и интерактивна дискусия с примери за успешна реализация на млади хора, завършващи висшето си образование. Цел на проекта е да даде знания и идеи за творческа реализация на студенти и млади хора.

Калин Манолов – водещ български журналист (телевизия Bulgaria ON AIR, БНР и др.) и издател (Издателска къща „Мак“).

Калин Манолов е част от екипа на Bulgaria ON AIR от старта на телевизията през септември 2011 г. Преди това работи като репортер, водещ и анализатор в БНР, Дарик радио, Радио „Свободна Европа“, Телевизия „Европа“ и печатни медии в продължение на 25 години.

Издател е на български език на трудовете на някои от най-големите философи на свободата и е защитник на либералната политическа и икономическа мисъл. Негова е заслугата българското общество да научи за идеите на великия американски мислител Айн Ранд, обобщени в разработената от нея философска система на „обективизма“, която издига в култ разума и свободата.

Председател е на Управителния съвет на Института за свободен капитализъм „Атлас“. В периода 2006–2011 г. води курс по политическа философия в Нов български университет.

Калин Манолов е магистър е по журналистика и масови комуникации от СУ „Св. Климент Охридски“.

 

Снимка: bgonair.bg