Събития

dsc0007-copy_678x410_crop_478b24840a
16.04.2019 11:20
Събития

Семинар „Кока-Кола за новите поколения. Как се променят маркетинговите комуникации спрямо променящите се потребителски профили и как изготвяме маркетингова стратегия в услуга на потребителите.“

Корпус 1, Зала 217


Организатори:

Департамент „Икономика“


Лектор:
Йордан Славов, маркетинг експерт
Антон Тодоров, ръководител „Стратегическо управление на марките

Дискутанти:

гл. ас. д-р Росица Накова

гл. ас. д-р Стефания Темелкова

гл. ас. д-р Димитър Трендафилов

доц. д-р Надежда ДимоваУчастници:
студенти от БП „Маркетинг“ и МП „Маркетинг мениджмънт“

Маркетинг експертите на големите говорят


#WorldofCocaCola


В серия от работни семинари ще маркетинг експертите на най-големите компании в България ще представят предизвикателствата в своята работа. По време на тези работни семинари експерти и студенти ще работят по практически казуси, които са свързани с ежедневната работа на един маркетинг специалист.


Маркетинг експертът Йордан Славов ще представи казуси свързани с работата на брандът икона „Кока-Кола“. Брандът, който създава трендовете в маркетинг практиката ще предизвика студентите да се потопят в ежедневните предизвикателства с които се  сблъсква един маркетинг експерт в „Кока-Кола“ България.

Йордан Славов започва своята кариера в Кока-Кола Хеленик България през 2008 г. като маркетинг специалист, отговарящ за портфолиото от газирани напитки на компанията. Четири години по-късно, след успешното преминаване през позиции с нарастващи отговорности, той поема позицията мениджър на екип „Газирани напитки“. От тогава насам той е заемал различни ръководни позиции, а през 2015 г. е назначен за Маркетинг директор за България. Йордан има бакалавърска степен по Интегрирани социални науки от Jacobs University в Германия и магистърска степен от City University of Seattle, клон София.
 
Антон Тодоров става част от екипа на Кока-Кола Хеленик България през 2016 г., като поема ролята ръководител „Търговски канали“, след повече от 9 години опит в Данон, заемайки различни ръководни позиции в отдели „Маркетинг“ и „Продажби“, както в България, така и в страните от югоизточна Европа. В края на 2017 г., Антон поема нова позиция в Кока-Кола Хеленик България - ръководител „Стратегическо управление на марките“. В тази своя роля, той отговаря за стратегическото развитие в среден и дългосрочен план на брандовете от категориите на газирани напитки, вода, сокове и нектари, плодови напитки, студен чай. Освен това, Антон управлява изготвянето на годишния маркетингов бизнес план на компанията. Той управлява портфолиото и идентифицирането на нови бизнес възможности за Кока-Кола Хеленик в България.