facebook

Събития

dsc-0005-copy_678x410_crop_478b24840a
28.05.2019 18:00
Събития

Семинар „Маркетинг експертите на големите говорят Кауфланд България ЕООД енд Ко КД“

Корпус 1, Зала 409

Организатор:

Департамент „Икономика“



Дискутанти:

гл. ас. д-р Росица Накова

гл. ас. д-р Стефания Темелкова

гл. ас. д-р Димитър Трендафилов

доц. д-р Надежда Димова



Участници:
студенти от БП „Маркетинг“ и МП „Маркетинг мениджмънт“


Маркетинг експертите на големите говорят

Кауфланд България ЕООД енд Ко КД

В серия от работни семинари ще маркетинг експертите на най-големите компании в България ще представят предизвикателствата в своята работа. По време на тези работни семинари експерти и студенти ще работят по практически казуси, които са свързани с ежедневната работа на един маркетинг специалист.

От идването си в България до днес Kaufland се превърна в значим фактор за икономиката с инвестиции от над 1,4 милиарда лева. Със своите над 6 000 служители компанията е един от най-големите работодатели в страната.

През февруари 2019 във Велико Търново беше открит 59-ият хипермаркет в страната, за което компанията инвестира близо 25 милиона лева. До края на годината компанията ще продължи с модернизацията на обектите си в цялата страна, като междувременно се работи и по изграждане на петия хипермаркет в град Варна.

Какво е да си в маркетинг отдела на Кауфланд България ЕООД енд Ко КД и какви са казусите с които се сблъскват експертите там, студентите ще разберат от първа ръка от маркетинг специалистите на Кауфланд България.