facebook

Събития

action_678x410_crop_478b24840a
20.02.2020 18:00
Събития

Семинар НОВО БГ КИНО/с прожекция на премиерния игрален филм „ЕКШЪН“ /

Тройният кинодебют – рискове и предимства

Корпус 1, Аула


Организатор:
департамент „Кино, реклама и шоубизнес“


Участници:
Радослав Илиев – режисьор
Тео Чепилов - сценарист


С участието на:
Михаил Милчев, Цветомир Ангелов – Цуки, Теодор Папазов, Реймънд Стиърс, Петър Петров, Милко Йовчев, Пламен Димов, Джонас Толкингтън, Тери Рандал, Юта Таканака, Александър Койнов, Юта Такенака


Филмът е екшън комедия и сатира на шоубизнеса у нас, и на това, което се снима тук като чужди продукции, както и едно намигване към българското кино.

Сатира, изпълнена с престрелки, неочаквани обрати, експлозии, както и истории за любов, пари, коли и още нещо. В нея ще видите каубои, индианци, извънземни, всевъзможни типове гангстери, японци, еврейски филмови продуценти, африканци, руснаци, българи, родни и чуждестранни красавици, както и нинджи и каратисти.

Историята разказва за американска екшън звезда от 90-те, снимащ филми в България, и феновете му, които се опитват да се доберат до него, но си навличат гнева на мафията.

Авторите на „Екшън“ са преплели в него пъстър международен актьорски състав, умишлено от не толкова популярни имена, като за главната роля на залязващата екшън звезда се спират на Джонас Толкингтън - американски актьор, филмов продуцент, режисьор и кастинг директор, който от 19 години живее и работи в България.

Изображение: БНР