facebook

Събития

pexels-kaboompics-com-6224_678x410_crop_478b24840a
05.04.2021 18:00
Събития

Семинар от поредица „Маркетинг експертите на големите говорят“

Устойчивият бизнес в ерата на дигитализацията: Как „човекът“ получи главната роля в маркетинга

Онлайн
Meeting ID: 897 2733 1028
Passcode: 437893



Организатор:
департамент „Икономика”



Водещ:
Виктория Блажева е първи вицепрезидент в УниКредит Булбанк, директор „Връзки с обществеността и комуникации“

Модератори:
гл. ас. д-р Росица Накова
гл. ас. д-р Стефания Темелкова
гл. ас. д-р Димитър Трендафилов
доц. д-р Надежда Димова


Участници:
БП „Маркетинг“, МП „Маркетинг мениджмънт“


Събитието е част от поредица семинари, чиято цел е гост-лекторите да споделят своите добри практики в управлението на маркетинга.

Виктория Блажева е първи вицепрезидент в УниКредит Булбанк, директор „Връзки с обществеността и комуникации“. Тя ръководи и инициативата Social Impact Banking в България. Виктория е в борда на директорите на Тръст за социална алтернатива и в борда на Harvard Club of Bulgaria. Член е на Обществения съвет към борда на Българското дружество за връзки с обществеността, на Съвета на жените в бизнеса и на Европейската асоциация на комуникационните директори. Изнасяла е лекции в областта на маркетинга, комуникациите и социалното предприемачество в различни програми и конференции. Преподава „Корпоративни комуникации “в българското представителство на London School of PR.

Завършила е MBA в Warwick Business School, бизнес програмата CORe на Harvard Business School, професионалната програма „Иновации и предприемачество“ на Stanford Graduate School of Business, програмата за висши мениджъри на Harvard John F. Kennedy School of Government за стратегическо управление на неправителствени организации и др. Алумни на Center for Finance, Technology and Entrepreneurship по специализациите Fintech, AI и Open Banking.