Събития

books3_678x410_crop_478b24840a
17.04.2018 09:40
Събития

Семинар „Подходи за успешна реализация в сферата на маркетинга“

Корпус 2, зала 303

Организатор:
департамент „Икономика“

Лектор:
Деляна Петкова, собственик на фирма „Marketing solutions“

Модератор:
доц. д-р Надежда Димова

Участници:
студенти от БП „Маркетинг“

Пазарът на труда предлага много предизвикателства както за работодателите, така и за търсещите работа. Предстоящото събитие е фокусирано върху представянето на възможностите за реализация в областта на маркетинга. То ще запознае студентите с техниките, които ще им помогнат ефективно да търсят работа в областта на маркетинга, както и с това как успешно да се представят на интервю за маркетингова позиция. Презентацията ще се базира на практически казуси от практиката на лектора.

Деляна Петкова има дългогодишен опит в областта на маркетинга и бранд менъджмънта в български и чуждестранни компании, работила за утвърдени фирми за маркетингови проучвания. През последните години ръководената от нея фирма успешно се реализира в областта на подбора на персонал за маркетингови и търговски позиции.

Фирма „Маркетинг Солюшънс“ е лицензирана за подбор на персонал за България и чужбина. Сертифициран кариерен консултант – GCDF0839-BG.

Доц. д-р Надежда Димова е преподавател в департамент „Икономика“ с научни интереси в сферата на маркетинга, управлението на продажбите и потребителското поведение.