facebook

Събития

sutherland-f-bcoverfinal_678x410_crop_478b24840a
19.11.2019 14:00
Събития

Семинар „Подобри кариерата си с LinkedIn“

Галерия УниАрт

Организатор:

ЦКРОР,
Sutherland Bulgaria & YOUth Talents

Водещ:
Цанислав Генчев

Дискутант:
Росалина Алипиева

Участници:
студенти на Нов български университет


Събитието ще започне с представяне на обучението, ще има и интерактивна част в която участниците ще могат да се упражняват и коментират помежду си, както и с лектора. Събитието ще помогне на студенте да направят профила си в LinkedIn по-видим и атрактивен за работодателите. Ще могат и да се ориентират по-лесно в търсенето на работа и за какво да внимават, когато кандидатстват. Ще могат да представят себе си по-бизнес ориентирано и структурирано.

В края на обучението Sutherland ще се представи накратко като работодател и ще посочим отворените позиции към момента. Студентите, които имат желание ще могат да попълнят директно онлайн форма за кандидатстване в компанията.

Цанислав Генчев е основател и младежки треньор в студентската организация Млади таланти, чиято цел е да помогне на младите хора да открият и развият талантите си и да имат по-лесен старт на професионалното развитие. Той е също така част от екип „Подбор“ в технологичния лидер в автомобилната индустрия Сенсата технолоджис. Студент е по „Финансов мениджмънт“ във Висшето училище по застраховане и финанси. През 2016 г. печели трето място в годишните ПР награди на БАПРА в категория „Иновативни похвати за комуникация с поколението милениалс“. През 2017 г. организацията Млади таланти печели второ място в образователната категория на годишните награди на b2b медия.