facebook

Събития

dsc0006_678x410_crop_478b24840a
26.03.2019 13:00
Събития

Семинар „Пътят на реализация на бизнес идеята - мечти, цели, задачи“

Корпус 1, зала 310

Организатори:
департамент „Икономика“


Водещи:

Чудомир Моневски – изпълнителен директор, „Плана Сълюшънс“ ООД

Боян Рабчев – технически директор, „Плана Сълюшънс“ ООД

Иван Зангочев – финансов директор, „Плана Сълюшънс“ ООД


Модератор:
гл. ас. д-р Ралица Димитрова

Участници:
студенти от БП „Финанси“, БП „Маркетинг“ и БП „Счетоводство и контролинг“

 

Тримата съоснователи на „Плана Сълюшънс“ са експерти с много опит и успехи в различни сфери - технологии, финанси, бизнес.

Ще споделят опит със студентите от бакалавърските програми на департамент „Икономика“ за страстта към бизнеса, раждането на нова идея,валидирането  и пътят на реализацията й.

Студентите ще могат да дискутират различни любопитни теми за предприемачеството и да задават свободно въпроси към лекторите.

 

Чудомир Моневски - Lean Start-up ентусиаст, предприемач, икономист по образование, със страст към анализирането на бизнес процесите. Над 10 годишен опит в управлението на няколко компании с различни размери и сфери.

 

Боян Рабчев - Софтуерен архитект, един от първите служители и акционер в Телерик, ръководител на технически екип разработил един от най-успешните им продукти – Sitefinity.

 

Иван Зангочев - Дългогодишен финансов контрольор на Сименс България, КейбълТел България и др. С много опит като финансов директор на международно търгувана компания с офиси в Австралия, Дубай и Гърция.