facebook

Събития

btv_678x410_crop_478b24840a
21.05.2024 18:00
Събития

Семинар „Реализация на специални рекламни проекти на bTV Media Group в мултиплатформена медийна среда“

Корпус 1, зала 205


Организатор:
Департамент “Кино, реклама и шоубизнес”, БП „Реклама“


Водещ:
Лора Фачева

Модератор:
гл. ас. д-р Даниела Кадийска

Участници:
студенти от БП „Реклама“, майнър „Реклама“


Семинарът ще се фокусира върху реализацията на специални рекламни кампании в мултиплатформена медийна среда, които целят да подкрепят стратегиите на рекламодателите в изграждането на брандове. Участниците ще бъдат запознати с премиум рекламните форми и интегрираните решения на българския пазар, както и с различните видове бранд интеграции, които влизат в портфолиото на bTV Media Group. Ще бъдат обсъдени факторите, които определят различните активности извън рекламния блок и ще бъде представен процесът на реализация на специалните проекти. Професионалистите от екипа на bTV Media Group "Специални проекти" ще представят конкретни кампании и ще разкажат за пътя и предизвикателствата по пътя на тяхното изпълнение.

С повече от 20 години опит в медиите и продажбите Лора Фачева, ръководител „Специални проекти“ в bTV Media Group, има съществен принос в развитието на премиум рекламни решения, които помагат за постигането на свръхефект в комуникационните кампании и за изграждането на брандовете.

Водена от силния интерес към рекламните форми, които дават възможност на брандовете да се свържат с аудиторията на емоционално ниво, ръководи проекта за въвеждането на алтернативните рекламни форми на българския пазар и впоследствие изгражда екип от професионалисти, посветен на специалните кампании и реализацията на иновативни решения за рекламодателите на българския пазар.

Лора Фачева е завършила магистратура по Международен маркетинг и мениджмънт в Lauder Business School, Vienna, както и бакалавърска степен по Бизнес администрация от University of Portsmouth по програма на International University в София.