facebook

Събития

brand-manager-functions-and-functions-2_678x410_crop_478b24840a
23.01.2023 18:00
Събития

Семинар „Роля и функции на бранд мениджъра в комуникационния процес“

Корпус 1, зала 409


Организатори:
департамент „Кино, реклама и шоубизнес“, БП „Реклама“ и МП „Рекламен мениджмънт и визуален брандинг“



Лектор:
Рени Ананиева


Модератор:
гл. ас. д-р Даниела Кадийска


Участници:
студенти от БП „Реклама“, майнър „Реклама“ и МП „Рекламен мениджмънт и визуален брандинг“


Завладяващото усещане за управление на марки, оказване на въздействие върху хората за увеличаване на продажбите и т.н., превръща професията на бранд мениджъра в бляскава. Ролите и отговорностите обаче надхвърлят привлекателността. Дейността е ключова за една компания, тъй като това са хората, които представляват бранда и вземат жизненоважни решения, влияещи на имиджа му.

Целта на събитието е да разгледа отговорностите и решенията, които всеки бранд мениджър в съвременната организация изпълнява. През бизнес практиката ще се търсят отговори на въпроси като: как взимат решения в областта на рекламата, как избират рекламна агенция, как координират дейностите на агенцията и как оценяват ефективността на рекламата.

Рени Ананиева е бранд мениджър на Devin Spring в Девин АД. Преди това заема длъжността маркетинг мениджър в българската компания „Лактима Балкан“, където се грижи за развитието на марката. Опитен професионалист с доказана история на работа в маркетинговата и рекламната индустрия. Квалифициран експерт в маркетинг мениджмънт, Employer Branding, връзки с медиите и търговски презентации.

Получава магистърска степен в програмата „Рекламен мениджмънт и визуален брандинг“ на Нов български университет.

Изображение: puntomarinero.com