facebook

Събития

speed-dating_678x410_crop_478b24840a
17.05.2016 18:30
Събития

Специално събитие по модел на бързи срещи (Speed Dating) под надслов „Млади и опитни“

Корпус 2, зали 403, 405 и 407

Организатори:
студенти трети курс, специалност „Връзки с обществеността“

Организационен екип:
Ива Петкова, Стефани Илиева, Ива Найденова, Гергана Богоева, Миранда Блякчори, Криси Стефанова, Антоанна Стоименова, Диана Лазарова, Михаела Ахчиева, Маргарита Борованска, Габриела Лекова

„Млади и опитни“ е събитие, което цели да образова и информира колегите ни от департамент „Масови комуникации“ по теми, свързани с работните навици, изисквания и качества, които всеки трябва да притежава, за да се развива в сферата на ПР и журналистика.

Гост-лектори:
Маги Гигова – Журналист в www.epicenter.bg и блогър
Доника Ризова – PR в BG ON AIR TV
Александър Христов – Акаунт директор в Civitas Bulgaria
Антон Йорданов – Журналист във в. Труд
Любомир Аламанов – Генерален мениджър в SiteMedia
Александър Рангелов – Спортен журналист в БНТ и BG ON AIR
Ива Неделчева – Strategic Communication Manager в EVENTURY ltd.

Модератори:
екипът на „Млади и опитни“

Участници:
студенти от програмите на департамент „Масови комуникации“

Speed Dating (Бързи срещи) „Млади и опитни“ е събитие, което създаваме с цел да срещнем студентите от департамент „Масови комуникации“ с бъдещите им колеги от сферата на ПР и журналистика. Опитът и младостта ще се срещнат очи в очи, за да разговарят на теми, общовалидни за всички нас, които търсим реализация. Събитието ще е насочено точно към студенти, които нямат никакъв трудов опит или много малък такъв. Те ще могат да задават своите въпроси, на които ПР практици и журналисти ще отговарят под формата на спийд дейтинг.

Двете професии са тясно свързани помежду си и работят в екип ежедневно. По този начин ние таргетираме колегите ни от целия департамент „Масови комуникации“.

Нашите гост-лектори са известни професионалисти в сферата, както на ПР, така и на журналистиката. Те работят в едни от най-познатите медии у нас и в популярни агенции, доказали се през годините. Някои от тях за пръв път ще застанат пред студентите на НБУ, а други са ни добре познати от предишни подобни събития. Екипът на „Млади и опитни“ се постара да събере на едно място интересни и различни персонажи, които да са интересни и да действат мотивиращо на студентите.