facebook

Събития

img-4845_678x410_crop_478b24840a
21.11.2018 18:00
Събития

Студентски дискусионен форум „Професионални стандарти за мениджъри по човешки ресурси – инструмент за оценка и сертификация“

Корпус 1, зала 212

Организатор:
департамент „Администрация и управление“

Лектори:
Анелия Горгорова – член на Управителният съвет на БАУХ и Ръководител проект на Сертификационната програма
Васил Арарски – Заместник председател на Сертификационният съвет на БАУХ


Модератор:
гл. ас. д-р Мария Александрова Иванова

Участници:
студенти от програмите на департамент „Администрация и управление“, студенти от МП „Управление и развитие на човешките ресурси“

Събитието дава възможност на участниците да се запознаят с базовите професионални области определящи българските професионалните стандарти за мениджъри по човешки ресурси. Да дискутират с водещи специалисти от Българската асоциация за управление на хора за ролята и ползите от професионалните стандарти и свързаните с тях функционални специализации. Да търсят отговори на въпроси относно разработването на професионално портфолио с доказателства за компетентност като инструмент за успешно представяне при кандидатстване за работа и оценка на индивидуалното изпълнение.

Анелия Горгорова – член на Управителният съвет на БАУХ и Ръководител проект на Сертификационната програма; с 16 годишен опит в международни компании на експертни и мениджърски длъжности, със задълбочени бизнес експертни познания, които допълва с изграждането на собствен бизнес, който управлява от 8 години.
Васил Арарски – Заместник председател на Сертификационният съвет на БАУХ, ръководител „Човешки ресурси“ в Софарма АД, Сертифициран мениджър стратегическо управление на ЧР.