Събития
02.12.2021 11:20 | сподели |
Sustain inovation for the food service sector
Erasmus+ Programme – Strategic Partnership Project
Корпус 1, Зала 413
Организатор:
департамент „Администрация и управление“
Водещ:
Анна Лалковска – председател представляваща партньорската организация: Балканска агенция за устойчиво развитие (BASD)
Модератор:
гл. ас д-р Теодора Ризова
Участници:
студенти от БП „Управление на туризма“ – РО и МП „Мениджмънт на туристическия бизнес“ – дистанционно обучение, преподаватели от департамент „Администрация и управление“
Международният проект се фокусира върху потребителите, техните нагласи и поведение, заедно с позиционирането на марката как могат да повлияят на избора на продукти в сектора на гастрономическия туризъм. Представителна група студенти от БП Управление на туризма – редовно обучение провеждат самостоятелно изследване в областта на международния проект като споделят позиция на партньри с другите участници от Ирландия, Словения, Италия, Германия.