Събития

ilia-dafov_678x410_crop_478b24840a
06.11.2019 11:20
Събития

Сутрешен блок: продуциране

Публична лекция в рамките на Семинар „Знания за ПР практици и журналисти“

Корпус 1, Зала 310

Организатор:
Департамент „Масови комуникации“


Водещ:
Илия Дафов  

Модератор:
доц. д-р Евелина Христова

Участници:
Студенти, преподаватели и гости на департамент Масови комуникации.

Входът е свободен.

Събитието е част от семинар „Знания за ПР практици и журналисти“ на департамент „Масови комуникации“ и си поставя за цел да запознае студентите с професионалисти от практиката в сферата на пъблик рилейшънс и журналистиката.

Илия Дафов е продуцент на „Здравей, България“. Завършил е департамент Масови комуникации на НБУ.

„Здравей, България“ е сутрешният блок на NOVA, който дава старт на деня с интересни и актуални теми, събеседници и истории.

Виктор Николаев и Аделина Радева са лицата, които обещават да задават логичните въпроси, да бъдат в постоянен диалог със зрителя, да търсят истината и да не я спестяват на никого. Вярвайки, че мисията им е да бъдат коректив, да поставят начало на деня с безкомпромисни въпроси по злободневни теми и динамични разговори с интересни събеседници.

Своето запазено място имат също живи връзки и репортажи с репортерите на „Здравей, България“, кратки информационни емисии на всеки половин час, вълнуващи човешки истории за това как зрителите на NOVA протягат ръка на хора в нужда. 

Всеки делничен ден екипът на „Здравей, България“ поднася най-интересните теми на деня, верен на характерния си стил и принципите на обективната журналистика.  

„Здравей, България“: понеделник - петък, 6.20 ч. – 9.30 ч. по NOVA