facebook

Събития

nms1_678x410_crop_478b24840a
23.04.2018 10:00
Събития

Теренни изследвания и практически занятия на тема „Управление на високорискови операции за противодействие на престъпността и тероризма“

23 и 24 април 2018 г.

Учебен център – Секюрити алфа груп България, бул. „Асен Йорданов“ №12

Организатор:
департамент „Национална и международна сигурност“

Водещ:
проф. д-р Ненко Дойков, директор на Лаборатория за специализирани изследвания на рисковете и сигурността към департамент „Национална и международна сигурност“

Участници:
студенти от бакалавърските и магистърските програми на Департамента

Студенти от НБУ ще проведат теренни изследвания и практически занятия на тема „Управление на високорискови операции за противодействие на престъпността и тероризма“.

От 23 до 24 април 2018 г. студентите, обучаващи се в бакалавърските и магистърските програми на департамент „Национална и международна сигурност“ ще проведат серия от теренните изследвания в спортен комплекс „THE GYM“ и учебния център на Секюрити алфа груп България.

По време на теренните изследвания ще бъдат проведени серия от практически занятия, подпомагащи обучението на студентите по прилагането на различни законосъобразни и целесъобразни действия за противодействие на престъпността и тероризма.

В теренното изследване и практическите занятия ще вземат участие и инструктори от Международен институт по бойни изкуства и специални тактики (ИМАСТИ).