Събития

vray-nbu_678x410_crop_478b24840a v-ray_678x410_crop_478b24840a
15.03.2018 16:20
Събития

V-ray – стани част от магията!

Среща между 3D артисти от българската софруерна компания Chaos Group и студенти на НБУ

Корпус 1, Аула

Организатори:
Център за кариерно развитие и обучителни ресурси,
департамент „Кино, реклама и шоубизнес“
Chaos Group

Лектори:
Калина Пантелеева и Анастасия Живаева

Участници:
студенти по театрално и филмово изкуство, комуникационна и компютърна техника, информатика и компютърни науки, теория на изкуствата и изобразително изкуство

Chaos Group е световен лидер в компютърната графика. През 2017 г. един от основателите на компанията – Владимир Койлазов спечели Оскар за цялостен принос в развитието на визуалните ефекти в киното.

След първоначално кратко представяне на компанията, колегите ще разкажат интересни и наистина впечатляващи неща за професията 3D артист. Голямата ни цел е да присъедим млади хора към нашия екип, както и да им дадем възможността и шанса да се занимават с това, което ги прави истински щастливи!

Калина Пантелеева се присъединява към Chaos Group през 2012 година и от тогава работи активно с V-Ray for 3ds Max, V-Ray for SketchUp и V-Ray for Maya. Калина има над 10 години опит в графичния дизайн, компютърната графика, фотографията и визуалните изкуства. Преди Chaos Group е работила в рекламната индустраия, а през последните години има възможността да бъде посланник на V-Ray в събития по целия свят.

Анастасия Живаева е горд възпитаник на Архитектурния факултет на УАСГ. Преди Chaos Group се е занимавала със запазване на архитектурното наследство, интериорен и графичен дизайн. В момента влага уменията и вдъхновението си във V-Ray for 3ds Max, V-Ray for Revit и V-Ray for SketchUp.