facebook

Събития

v-ray_678x410_crop_478b24840a
22.03.2018 13:00
Събития

V-RAY – стани част от магията!

Среща между 3D артисти от българската софтуерна компания Chaos Group и студенти от НБУ

Корпус 2, СУКЗ по архитектура 01

Организатори:
департамент „Архитектура“
Център за кариерно развитие и обучителни ресурси
Chaos Group

Лектори:
Калина Пантелеева и Анастасия Живаева

Модератор:
гл. ас. д-р арх. Климент Иванов

Участници:
студенти от магисътрска програма „Архитектура“

Chaos Group е световен лидер в компютърната графика. През 2017 г. един от основателите на компанията – Владимир Койлазов спечели Оскар за цялостен принос в развитието на визуалните ефекти в киното.

След първоначално кратко представяне на компанията, колегите ще разкажат интересни и наистина впечатляващи неща за професията 3D артист. Голямата ни цел е да присъедим млади хора към нашия екип, както и да им дадем възможността и шанса да се занимават с това, което ги прави истински щастливи!

Калина Пантелеева се присъединява към Chaos Group през 2012 година и от тогава работи активно с V-Ray for 3ds Max, V-Ray for SketchUp и V-Ray for Maya. Калина има над 10 години опит в графичния дизайн, компютърната графика, фотографията и визуалните изкуства. Преди Chaos Group е работила в рекламната индустраия, а през последните години има възможността да бъде посланник на V-Ray в събития по целия свят.

Анастасия Живаева е горд възпитаник на Архитектурния факултет на УАСГ. Преди Chaos Group се е занимавала със запазване на архитектурното наследство, интериорен и графичен дизайн. В момента влага уменията и вдъхновението си във V-Ray for 3ds Max, V-Ray for Revit и V-Ray for SketchUp.