facebook

Събития

doktorantsko_678x410_crop_478b24840a
24.02.2017 10:00
Събития

Втора годишна докторантска конференция на НБУ – 2017 г.

24 – 26 февруари 2017 г.

Център „Бачиново“, гр. Благоевград

Организатори:
Докторантско училище на НБУ
департамент „Философия и социология“

Обща тема:
„Да мислим заедно без да се боим от разнообразието“

Модератори:
доц. д-р Димитър Вацов, доц. д-р Мартин Канушев, проф. д-р Христо Тодоров, доц. д-р Елена Андонова, доц. д-р Мириянна Майер, гл. ас. д-р Иван Начев, доц. д-р Димитър Вацов, гл. ас. д-р Христо Гьошев, доц. д-р Лилия Гурова

Участници:
33-ма докторанти на НБУ

Годишните докторантски конференции на НБУ са основен интердисциплинарен академичен форум, ежегодно организиран от Докторантското училище на НБУ, на който докторантите от целия университет представят своите актуални научни изследвания в гостоприемна, но и научно критична академична среда. Това е втората по ред общоуниверситетска докторантска конференция. Тя е разделена на тематични панели (сесии) в широкия спектър на докторантските изследвания в НБУ. Модераторите са членове на Експертния съвет на Докторантското училище.

Модератори на конференцията са едни от най-изявените учени и преподаватели в НБУ, представители на трите департамента, станали съоснователи на Докторантското училище: департамент „Философия и социология“, департамент „Когнитивна наука и психология“ и департамент „Политически науки“.

Прикачени файлове