facebook

Събития

sgurev_678x410_crop_478b24840a
03.11.2015 18:00
Събития

За смисъла и формата на обучение по бизнес и финанси

Публична лекция

Галерия „УниАрт“

Организатори:
Факултет за дистанционно, електронно и продължаващо обучение
Център „Българо-европейски културни диалози“

Лектор:
проф. Стоян Сгурев, ESSEC, Франция

Стоян В. Сгурев е завършил социология в Софийския университет. Доктор на науките от Станфордския университет. Специализира в MIT (Sloan School of Management) - Cambridge, USA. Понастоящем е професор в ESSEC Business School - Париж.

Изследователската му работа е в сферата на културните индустрии, по-специално опера, балет и пазар на изкуство. Публикува в социологически и мениджмънт списания, както и в популярната преса. Статиите му са достъпни на Research Gate. В момента работи по книга за креативността в художествената сфера.

Модератор:
Веселин Данев


Участници:
студенти и външни гости

Дискусиите на "Клуб по приложна икономика" в Нов български университет се провеждат веднъж месечно в Галерия УниАрт, ул. Монтевидео №21. За дискусия се канят лектори с принос, постижения и доказани качества в областта на приложната икономика у нас и в чужбина.

Дискусиите създават възможност за обсъждане на актуални въпроси по предварително обявена тема, свързана с макроикономическите проблеми на страната.

Дискусиите са насочени към студенти и докторанти от НБУ и са ОТВОРЕНИ към възпитаници на други висши учебни заведения. Предназначени са за всички с интереси в областта на приложната икономика и бизнес администрацията.

Заключителни разисквания на коктейл – 19:30 – 20:30 ч. – Био кафе на НБУ