Новини

all-you-can-eat_678x410_crop_478b24840a
09.03.2021 12:53
Новини

All Channels Group и Нов български университет стартират съвместна стажантска програма

All You Can Eat ще даде възможност за кариерно развитие на 18 студенти годишно

All Channels Group стартира стажантска програма за развитие на таланти. All You Can Eat е програма, която ще развива практически умения и ще допълва академичните знания на студенти, специализиращи в областта на реклама, комуникации, дизайн, връзки с обществеността, маркетинг, дигитален бизнес и медии, организиране на събития, търговски маркетинг и промоции и финанси.

Програмата стартира първото си издание на 8 март 2021 г. в партньорство с Нов български университет. Тогава ще бъде отворена и платформата за кандидатстване. Стажът на един випуск в All You Can Eat е 6-месечен, с гъвкава заетост между 25 и 35 часа седмично.

„Основна задача на програмата е да развие творческия потенциал на младите хора, да ги надгради с практически знания в различни области и да ги мотивира да се развиват в комуникационната индустрия“, сподели Александър Дурчев, СЕО на All Channels Group. „Нарекохме програмата All You Can Eat, защото нашата философия винаги е била да даваме свобода на хората в екипа ни да избират областта, в която искат да се развиват и да черпят знания и опит от едни от най-добрите експерти на пазара. Колко ще „изядат“ е личен избор, който ние уважаваме.“

All You Can Eat е разделена на няколко модула, в които се редуват лекции, уъркшопове, работа по реални проекти, специален проект на випуска, работа с модели на творческо мислене и практика със серия от брейнсторминг техники.

„Щастливи сме, че след силния старт на годината за Нов български университет в програмите по реклама към департамент „Кино, реклама и шоубизнес“ – изданията на Менторите и Рекламна академия, сезон 8, имаме удоволствието да си партнираме с All Channels за лансирането на All You Can Eat“, сподели доц. д-р Кристиян Постаджиян, автор на магистърска програма „Рекламен мениджмънт и визуален брандинг“ и декан на Бакалавърски факултет в Нов български университет (НБУ). „Така 2021 година дава шансове на студентите от НБУ да погледнат оптимистично и творчески напред и да доразвият на практика всичко, което изучаваме в университета. С програмата за развитие на таланти на All Channels съм сигурен, че ще попаднат в много градивна среда, където ще могат лично да „преядат“ с практически знания за създаването и реализацията на кампании.“

В първата година на All You Can Eat ще бъдат обучени между 15 и 18 стажанти. „Целта ни е годишно да можем да захранваме със знания и вдъхновение близо една агенция млади хора като брой стажанти. Накратко – при нас има знания, търсим най-гладните и жадни млади таланти“, сподели Марин Костов – Мъро, Изпълнителен творчески директор на Групата.