facebook

Новини

logo-junior-eurovision2015-2_678x410_crop_478b24840a
14.09.2015 14:06
Новини

БНТ търси доброволци за Детска евровизия 2015

Българска национална телевизия отправя покана към студентите на Нов български университет да участват в доброволческата програма на Детска евровизия 2015.

 

Подробности по процеса на кандидатстване и естеството на работа ще намерите в описанието:

Какво?

Бъди част от екипа доброволци за Детска евровизия 2015.

Българска национална телевизия предоставя уникалния шанс да бъдеш част от най-големия детски песенен конкурс в Европа. Тази година България е домакин на музикалното събитие, което ще се проведе на 21-ви ноември в зала „Арена Армеец“.

Очакват те много вълнуващи срещи, нови емоции и ценен опит. Трябва да бъдеш отговорен, мотивиран, владеещ чужди езици, комуникативен и организиран.

Доброволци за Детска евровизия 2015 ще се набират за следните дейности:

  • Посрещане, регистрация, настаняване и придружаване на чуждестранните делегации и участниците в конкурса
  • Асистенти в международния пресцентър
  • Фото и видео асистенти

 

Кой?

Българска национална телевизия те кани да станеш част от доброволческия екип по организирането на Детска евровизия 2015.

 

Защо?

Това е уникален шанс да покажеш и доразвиеш своите организационни умения, да се срещнеш и комуникираш с таланти от цяла Европа, да бъдеш част голям международен музикален формат, който се провежда за първи път в България.

Всеки от доброволците ще получи сертификат за своето участие.

 

Къде и кога?

Детската евровизия 2015 ще се проведе на 21-ви ноември в зала Арена Армеец гр. София. Доброволците ще бъдат ангажирани със съпътстващи събития през месеците - октомври и ноември. В периода 14 - 23 ноември ще бъдат изцяло ангажирани с делегациите, репетициите и финала на конкурса.

 

Нужни умения?

Всички доброволци трябва да са навършили 18 години. Задължително е владеенето на английски език, а свободното боравене с някои от следните други езици - руски, италиански, арменски, грузински, албански, сръбски, словенски, холандски и др., ще се счита за предимство. Доброволците трябва да имат добра обща култура, познания по история на България, за културните и исторически забележителности на София. Преди стартирането на събитията всеки доброволец ще премине през обучение в зависимост от длъжностите, които е одобрен да изпълнява.

 

Нужна екипировка?

Всеки доброволец ще получи брандирана тениска и специален бадж

 

Транспорт?

Няма осигурен транспорт. Доброволците, които са ангажирани с делегациите ще се придвижват с тях.

 

Храна?

Има предвидена храна

 

Как да се включа?

Изпрати своето CV с актуална снимка и мотивационно писмо на адрес:
volunteers@bnt.bg не по-късно от 30.09.2015 г., като посочиш в коя част от организацията искаш да се включиш и какъв предишен опит в подобни събития имаш.