facebook

Новини

sonya_678x410_crop_478b24840a
15.01.2020 16:43
Новини

Деканът на бакалавърския факултет доц. д-р Екатерина Тодорова връчи официално грамоти на студенти по туризъм


Деканът на Бакалавърски факултет доц. д-р Екатерина Тодорова връчи официално диплома и грамоти на студенти по туризъм, участвали в Националния студентски конкурс за най-добра разработка на туристическа тематика на МТИ Културен туризъм 2019‘ - Велико Търново. Годината завърши успешно за осемте студенти от БП „Управление на туризма“, които представиха свои проучвания заедно с 20 студенти от шест университета в страната.

Първа награда спечели Александра Петрова от НБУ (бакалавър II курс от БП „Управление на туризма“, департамент „Администрация и управление“). Доц. д-р Тодорова я поздрави с избора на темата „Екстремен туризъм - 100% адреналин и силни усещания“ и връчи дипломата й за най-престижната награда в Националния студентски конкурс. От името на департамент „Администрация и управление“ Александра получи от своя ментор доц. Соня Алексиева и още една символична награда – книгата „Изграждане на имидж на туристически дестинации“ на издателството на НБУ.

Деканът на БФ благодари за участието и на студентите Василена Павлевчева, Калина Господинова, Даша Узун, Ралица Матанова, Петя Костадинова, Антонио Искрев и Чавдар Миланов, които представиха достойно НБУ. Нов български университет  е сред най-дългогодишните участници в конкурса от стартирането му през 2012 г. Под аплодисментите на колегите им, доц. д-р Тодорова връчи грамотите с пожелание за много здраве, успешна Нова година и надежда, че отново ще участват в предстоящия Национален студентски конкурс на МТИ Културен туризъм 2020" във Велико Търново. Менторът на многобройните участници от НБУ от създаването на конкурса до днес – доц. Соня Алексиева, отново подчерта отличното представяне на студентите по туризъм, които всяка година успяват да се класират в първите три места на конкурса с оригинални и нестандартни авторски разработки.