Новини

golden-ratio-2_678x410_crop_478b24840a
15.05.2018 12:56
Новини

Дни на изкуствата на Нов български университет

14 - 18 май 2018 г.

Каним Ви да се потопите в културните процеси, които са движещата сила на НБУ вече повече от четвърт век. От 14 до 18 май 2018 г.  ще можете да се докоснете до труда на студентите и преподавателите, които се занимават с изкуство, и да вникнете в същността на произведенията им като научите интересни подробности за създаването на творбите директно от авторите. Те ще покажат пред своите колеги и гости на университета какво са постигнали през последната година като засвидетелстват уменията и таланта си.  

 

Богатата програма на Дни на изкуствата на Нов български университет включва десетки изложби от областта на приложните изкуства, дизайна и архитектурата, които ще изпълнят университетското пространство. Атрактивни проекти и инсталации на студентите от програмите по „Мода“ и „Дизайн“ ще вдъхнат чувство за модерност и новаторство и ще допълнят творческата атмосфера. Насладете се и на театралната програма, наситена с най-интересното от продукцията на Университетски театър на НБУ. А всички, които желаят могат да се запознаят и с представянето на студентите от департамент „Кино, реклама и шоубизнес“.

 

Инициативата е резултат от стремежа на Нов български университет към обогатяване на обществения живот чрез представяне на разнообразни форми на науката и изкуството и предоставяне на възможност обществото да се запознае с богатата палитра от дейности, които НБУ инициира, организира и осъществява.

 

Програма