Новини

dni-na-izkustvata_678x410_crop_478b24840a
17.05.2019 10:36
Новини

Дни на изкуствата на Нов български университет

2 май – 9 юни 2019 г.

За втора поредна година Нов български университет представя широкоспектърна панорама на творческата дейност на студентите и преподавателите от университета в областта на изкуствата. Дните включват поредица от изложби, концерти, кинопрожекции, инсталации, театрални и музикални спектакли, пърформанси, модни дефилета и други прояви, които ще покажат многообразието от идеи, технически похвати, стилови насочености и най-вече неизчерпаемия артистизъм на младите творци.

Предвидено е събитията в програмата на дните да се проведат, както в Нов български университет, така и в различни знакови зали и пространства на столичния град като Квадрат 500 на Националната галерия, Зала „България“, в пространствената зала под стъкления купол на Софийското „Ларго“, Клуб 365 La Opera, Полския културен институт – София, Къщата-музей Борис Христов и др.

Началото на дните бе положено на 2 май с откриването на изложбата „Леонардо – благородният гений“ организирана по идея и под патронажа на Посланика на Италия в България Негово Превъзходителство Стефано Балди.

Пълна програма на Дните на изкуствата