Новини

nagradeni-ot-konkursa-2_678x410_crop_478b24840a
27.03.2019 09:00
Новини

Invoke и Нов български университет насърчават студенти да развиват таланта си

Младежи от НБУ се включиха в конкурс за авторски бижута

Българският бранд Invoke, съвместно с Нов български университет (НБУ), проведе конкурс за авторски дизайн на бижу. В основата на конкурса заляга убеждението на екипа на Invoke, че всеки трябва да надскача себе си и да предизвиква собствените си възможности, за да бъде успешен в призванието си. Основателите на марката вярват, че младите творци трябва да са мотивирани да развихрят въображението си и да излязат извън рамките на академичните занимания.

Предизвикателството за авторско бижу бе отправено към студентите от НБУ, програма „Мода“, а утвърдени професионалисти в модния бизнес класираха тримата победители. Младите участници впечатлиха журито с оригинални идеи и дизайни. На първо място бе класиран проектът на Елизабет Димитрова, чийто дизайн за бижу е в процес на реализиране и съвсем скоро ще се предлага в търговската мрежа на Invoke из цялата страна, като ще носи име, избрано от талантливата студентка. Второ и трето място взеха проектите на Михаела Боева и Биляна Михайлова. И тримата победители получиха парични награди от Invoke.

Бижутерийният бранд Invoke успя да се утвърди като предпочитан избор в стайлинга на известните личности в България и чужбина. Последната муза и рекламно лице е известната диетоложка Енджи Касабие, която заблестя с уникалните бижута на марката.