facebook

Новини

velimira_678x410_crop_478b24840a
25.06.2024 11:18
Новини

Наш студент с отличие на Roger Hatchuel Student Academy

Щастливи сме да споделим, че студент от Нов български университет представи България на една от академиите по време на световния рекламен фестивал - Cannes Lions. Велимира Симеонова имаше възможността да посети панели със световно известни личности и гурута в света на креативността и рекламата, като Илън Мъск, Мадона Баджър, Агенция GUT и много други.

 

Велимира учи в програма Графичен дизайн и в minor-програма - Уеб дизайн и графична реклама.

Впечатлена от събитието, тя сподели: „Преди няколко месеца ми се предостави невероятната възможност да участвам в Roger Hatchuel Student Academy, предизвикателство, в което нямаше как да не се впусна с всички сили. Днес съм горда да споделя, че с екипа, сформиран по време на академията, спечелихме първо място.

 

 

Резултати като тези, ми дават самочувствието да заявя, че базата, предоставена от Нов български университет, е на световно ниво. Благодарна съм на всеки преподавател, който с отдадеността си предава знанията си на нас. Благодарна съм на доц. д-р Илия Кожухаров, доц. д-р Кристиян Постаджиян и на д-р Даниела Кадийска, че бяха до мен по време на целия процес и ме подготвиха за това невероятно изживяване.

 

Смея да твърдя, че университетът ни ежегодно провежда формат, който е перфектният пример за предизвикателството, което очаква всеки студент по време на Roger Hatchuel Student Academy, а именно - "Рекламна академия", чиято организация е детайлно изпипана. Радвам се, че в университета ни са интегрирани програми и академии, които не отстъпват по професионализъм от обучението по време на световен фестивал на креативността и рекламата.“