facebook

Новини

dsc00922_678x410_crop_478b24840a
22.11.2023 11:23
Новини

Наши студенти и преподаватели се включиха в Международния форум за компютърни изкуства „Computer Space 2023“

За трета поредна година двама отлично дипломирали се студенти от програма Графичен дизайн - департамент „Кино, реклама и шоубизнес“, бяха наградени с грамоти и предметни награди по време на тазгодишното издание на международния форум за компютърни изкуства Computer Space 2023 („Компютърно пространство 2023“). Това са бакалаврите Ванеса Андреева и Георги Начевски. Дипломантите бяха селектирани и отличени за постигнати високи резултати по време на цялостното обучение, както и за отлично изпълнение на естетическите, дизайнерски и технически критерии при изготвяне и презентиране на дипломните си проекти в Нов български университет.

 

 

 

Университетът си партнира с международния форум от началото на създаването му в лицето на свои преподаватели, участващи в журирането, както и в семинарната част с лекции и презентации. В семинарната част на фестивала в секция „Графичен дизайн“ тази година с интересни презентации се включиха преподавателите от департамент „Кино, реклама и шоубизнес“ гл. ас. д-р Румяна Стефанова, гл. ас. д-р Стоян Манчоров и докторантът ас. Иван Гинев.

 

 

За преподавателите, остава гордостта и радостта от постигнатите успехи на студентите, очаквайки да са все така мотивирани и да градят щастливо кариерите си в областта на графичния дизайн и визуалните изкуства, защото човек се чувства щастлив, когато работи това, което обича.