facebook

Новини

p3388647_678x410_crop_478b24840a
12.09.2023 15:53
Новини

НБУ забранява пушенето и употребата на електронни димящи и изпаряващи устройства в закритите помещения

С цел поддържане на по-здравословни и комфортни условия за всички, изпълнителният директор на НБУ д-р Георги Текев издаде заповед, която забранява пушенето във всички сгради и закрити помещения. Забранява се пушенето на тютюневи изделия, свързани с тях изделия или всякакви други вещества, включително пура, цигара, електронна цигара, лула или всяка друга форма, които са запалени, изпускащи дим, изпарения или не.

 

Тази заповед е важна не само за здравето на всички наши служители, преподаватели и студенти, но и за опазването на качеството на въздуха в нашите образователни и работни среди.

 

Моля, имайте предвид, че изпълнението на тази заповед ще бъде стриктно наблюдавано и контролирано. Отговорността за надзора върху изпълнението на заповедта е възложена на Стопански отдел и охраната на НБУ.

 

Нов български университет насърчава всички свои членове да съдействат за спазване на тази важна заповед, за да създадем по-здравословна и приятна среда за всички. Всеки от нас има роля в подкрепата и прилагането на тази инициатива.

 

За повече информация и въпроси, моля, свържете се с нас на следния адрес: info@nbu.bg