facebook

Новини

benchmark1_678x410_crop_478b24840a
04.05.2017 17:13
Новини

Открита лекция на тема „Стани част от финансовите пазари с БенчМарк“ се проведе в НБУ

Утвърдена добра практика на департамент „Икономика“ е да кани експерти от практиката за срещи със студентите в рамките на постоянно действащия семинар.

На 02.05.2017 г. в рамките на семинара департаментът организира открита лекция на тема „Стани част от финансовите пазари с БенчМарк“. На събитието присъстваха студенти от бакалавърска програма „Финанси“, преподаватели в департамент „Икономика“ и представители на БенчМарк – г-н Петър Кръстев – изпълнителен директор в БенчМарк, г-жа Деница Христова – изпълнителен директор в БенчМарк, г-н Здравко Пиринлиев, г-н Стефан Стефанов и г-н Стефан Продев – трейдъри на финасовите пазари.

Г-н Петър Кръстев представи историята, наградите и платформите на БенчМарк Финанс, както и възможностите студентите от бакалавърските програми по финанси, счетоводство и маркетинг да провеждат стажове в структурите на БенчМарк. Той акцентира на обученията, които предлага БенчМарк Академи и анонсира Лятното финансово училище, което БечМарк Академи ще организира и проведе съвместно с департамент „Икономика“.