facebook

Новини

certificate_678x410_crop_478b24840a
20.01.2016 13:03
Новини

Проф. д-р Людмил Георгиев получи почетна грамота за принос в популяризиране на приятелските отношения и задълбочаване на сътрудничеството между Индонезия и България в областта на образованието и културата

На 15 януари 2016 година извънредният и пълномощен посланик на Индонезия в София Н. Пр. г-н Бунян Саптомо даде прием в Индонезийското посолство, по повод приключването на мисията му в България. Посланик Саптомо даде висока оценка на създадените българо-индонезийските междукултурни връзки и активното двустранно сътрудничество в сферата на образованието, осъществявано чрез редовен обмен на студенти между България и Индонезия.

На приема бяха връчени почетни грамоти на български общественици, допринесли активно за задълбочаване на политическия и културен диалог между двете държави.

Почетна грамота получи професор д-р Людмил Георгиев, заместник–ректор по научноизследователската и международната дейност на НБУ, за приноса му за популяризиране на приятелските отношения и задълбочаване на сътрудничеството между Индонезия и България в областта на образованието и културата.