facebook

Новини

law-contest_678x410_crop_478b24840a
29.01.2021 12:27
Новини

Първокурсници от магистърска програма „Право“ взеха участие в студентско състезание „Аз зная повече“

На 28.01.2021 г. се проведе заключителният етап от студентското състезание за първокурсници „Аз зная повече!“, организирано от департамент „Право“ на НБУ.

Състезанието имаше за цел да бъде повишен интересът на студентите по право към дисциплината „История на българската държава и право“, развиване на умения да се формулира мисълта в юридически граници и опит в представяне пред публика на студентите.

В състезанието взеха участие шест отбора, като във всеки отбор участваха 3 студенти от първи курс. След оспорвана надпревара и три кръга на състезанието, на финал бяха допуснати три отбора. Заслуженото първо място зае отборът на: Ремина Алексиева; Стефани Стефанова; Стояна Томова.

До финален етап достигнаха още отборът на Стилияна Караджова; Траян Минчев; Деян Раднев, както и отборът на: Елена Димитрова; Радослава Въргулева; Натали Бассам Али.

Поздравления за всички участници! Сигурни сме, че това ще бъде само начало в изявите на нашите прекрасни студенти и те ще ни зарадват с още много отлични представяния и спечелени награди след успешното начало.