facebook

Новини

3-img-2138_678x410_crop_478b24840a
25.03.2022 17:01
Новини

Студентите по туризъм покориха и най-високата… сграда в София –Grand Hotel Millenium

Тази седмица завърши по-необичайно за студентите от БП „Управление на туризма“ след лекциите в курса по „Хотелиерство и ресторантьорство“. В сряда, на 23 март т.г. групата студенти от НБУ направи едно от първите си посещения в реална работна среда след дългите месеци на невъзможност за пътуване, събития и срещи с туристическия бизнес. Благодарение на гостоприемството на екипа на Grand Hotel Millenium, студентите по туризъм с преподавател доц. д-р Соня Алексиева покориха най-високата… сграда в София, за да разгледат един от най-новите хотели на столицата.





Специално за гостите си, екипът на хотела беше подготвил програма с подробна презентация за основните и допълнителните услуги на уникалния обект, възможност за дискусия и разглеждане на Grand Hotel Millenium от първия до 29-ия етаж. Информация за възможностите му за бизнес и конгресен туризъм, разнообразните опции за настаняване на гостите, капацитета на ресторантите, баровете, СПА центъра и др., бяха част от интересните теми, които дискутираха студентите с мениджърите на хотела.


От „покрива“ на емблематичния „Ozone Skybar & Lounge“, който се намира на 29-ия етаж, студентите направиха уникални снимки на Витоша и столицата пред очите им. Повече от два часа групата разглежда различни части от хотела, модерните стаи за настаняване и някои от ресторантите. Партньорството с екипа на хотела продължава с възможностите за провеждане на стажове по „Хотелиерство и ресторантьорство“ за студентите от БП „Управление на туризма“.