facebook

Новини

fantastiko_678x410_crop_478b24840a
18.02.2021 16:20
Новини

Търговска верига „Фантастико“ стана домакин на специални театрални късмети по повод десет години от създаването на Университетски театър НБУ

Във връзка с навършването на 10 години от създаването на Университетския театър на Нов български университет и 30-ата годишнина от създаването на Университета, младите актьори и преподаватели от департамент „Театър“ стартират кампания „Театрални късмети“.

Осем супермаркета „Фантастико“ станаха домакини на т. нар. „Театрални късмети“, които са разположени в специални кутии. В кутиите има листчета с късмети, които клиентите на търговските обекти могат да изтеглят напълно безплатно. Всеки късмет има свое заглавие и QR-код, който след сканиране с мобилен телефон – отвежда хората до различни кратки видеа с откъси от спектакли. Така освен, че клиентите получават късмет, получават и театрално послание, което е пряко свързано с късмета. Интерактивните късмети имат и втори QR-код, който отвежда притежателите им до месечната програма на Университетския театър на НБУ.

В 8 от супермаркетите на веригата може да изтеглите своя театрален късмет:
Ф 7 - ул. „Монтевидео“ № 98
Ф 15 - ж.к. „Люлин 1“, ул. „Тома Георгиев“ №1
Ф 16 – жк „Люлин“, бул. „Джавахарлал Неру“
Ф 19 – бул. „А. С. Пушкин“ № 64
Ф 30 – Драгалевци, бул. „Черни връх“ № 204
Ф 33 – бул. „Симеоновско шосе“ № 87 А
Ф 38 - ж.к. „Овча купел“, ул. „Любляна“ №42А

Благодарение на „театралните късмети“ може да се докоснете до дългогодишната дейност на Университетски театър НБУ. Вярваме, че по този начин се създава една различна и модерна театрална атмосфера, благодарение на „Театърът на НБУ. Театърът на квартала. Нашият театър“.

Публикация: Денис Никифоров, Университетски театър НБУ