facebook

Новини

cs-index-2021-companies-pr-1920x800-v2_678x410_crop_478b24840a
10.06.2021 14:04
Новини

Нов български университет е в топ 100 на най-добрите работодатели в България

Като единствен представител на висшите училища в страната, Нов български университет е поставен в класацията Career Show Awards 2021 сред престижни и разпознаваеми компании от различни сектори. Класацията е съставена на база спечелени български и международни отличия през последните 3 години и обхваща компании с различен размер и история на пазара на труда у нас.

Сред 100-те най-добри работодатели на България намират място както компании с хиляди служители и десетилетно присъствие в България, така и стартъпи и млади компании, които доказват, че успешно разработената стратегия за развитие на благоприятна работна среда са ключова част от формулата за успех на всеки работодател.

Career Show Awards е изцяло онлайн конкурс, в който всяка година за отличие се борят стотици кандидатури в над 50 категории.
Конкурсът отличава най-добрите практики в привличането, задържането и развитието на служителите, и награждава най-успешните стратегии в сферата на работодателската марка в България. Победителите се определят от независимо жури от световнопризнати професионалисти с дългогодишен опит в различни области.