Новини

untitled_678x410_crop_478b24840a
22.10.2020 11:40
Новини

Станете част от полетите на „Театрална совалка 2020 НБУ“ през месец ноември

„Театрална совалка 2020 НБУ“ е едно партньорство между Университетски театър НБУ и Национален студентски дом. Основната идея е представленията, които се представят на сцената на Университетски театър НБУ, да бъдат показани и на сцената на Национален студентски дом. По този начин публиките от центъра на София ще могат да се докоснат до различни проекти, които са подходящи както за ученици, така и за техните родители. 

Избрахме да бъдем „Театрална совалка 2020 НБУ“, за да може да отправяме полет от Университетски театър НБУ към сцената на Национален студентски дом, а и не само.

Запознайте се с нашите театрални полети през месец ноември:

ПРОГРАМА:

• Национален студентски дом:

11 ноември – Театрален спектакъл „Ние, Гераците“ по Елин Пелин, Режисьор: Снежина Петрова

12 ноември – Театрален спектакъл „Сън в лятна нощ“ по Уилям Шекспир, Режисьор: Елена Панайотова

25 ноември – Интерактивно театрално събитие на платформа „Артисти за НЕнасилие“ по случай Международния ден за борба срещу насилието над жени (четене на документални материали и Плейбек театър със студенти от НБУ, под ръководството на Антоанета Петрова), идея – Възкресия Вихърова

30 ноември – Театрален спектакъл „Чайка, Чайки... Чайката!“ – дипломен проект на студенти от програма „Театър“ и гост-актьори алумни на НБУ, Режисьори: Възкресия Вихърова и Ася Иванова

• Кино „Люмиер LIDL“:

18 ноември – Спектакъл „Историята Ти (ти) в мен“, Режисьор: Възкресия Вихърова


Всички наши театрални полети, които са част от инициативата „Театрална совалка 2020 НБУ“ започват от 19:00 часа. Билети може да закупите от URBO. За повече информация относно програмата и спектаклите през месец ноември, посетете нашата Фейсбук страница: Университетски театър НБУ. Очакваме ви!