Събития

untitled-1_678x410_crop_478b24840a untitled-2_678x410_crop_478b24840a untitled-3_678x410_crop_478b24840a
17.04.2018 13:45
Събития

Междудепартаментен семинар „Успешните хора: принципи и навици“ 

Корпус 2, зала 800

Организатори:
департамент „Дизайн“
департамент „Когнитивна наука и психология“ 

Лектор:
Стивън Питърсън - бизнес консултант от САЩ


Модератори:
гл. ас. д-р Соня Драгова
гл. ас. д-р Иванка Добрева-Драгостинова
гл. ас. д-р Незабравка Попова-Недялкова

Участници:
студенти, преподаватели и служители на НБУ

Семинарът „Успешните хора: принципи и навици“ представя цялостна концепция за изграждането на балансирана и успешна личност, както и за разрешаването на проблеми в професионалната и личностната сфера.
Поради големия интерес към семинара, г-н Питърсън за четвърти път ще представи прилаганата и доразвита от него стратегия за личностно и професионално развитие пред студенти и преподаватели на НБУ. 

Лекцията и дискусията към семинара ще се проведат на английски език.

Стивън Питърсън е професионален бизнес консултант от Минеаполис, Минесота (САЩ) с богат опит в областта на предприемачеството. Г-н Питърсън дълги години управлява успешно своята компания за софтуерни продукти и прилага на практика усвоените знания от семинара на Стивън Кови „Седемте навика на високоефективните хора“, след като лично се убеждава в ефективността на представените методи. Благодарение на прилагането на основните принципи на книгата, той постепенно превръща своята компания в просперираща бизнес структура с удовлетворени и ефективни служители.
След успешната ѝ продажба, Стивън Питърсън решава да сподели своя опит като ръководи серия от практически ориентирани обучителни семинари, свързани с повишаване на ефективността в организацията чрез усъвършенстване на взаимоотношенията между отделните личности в нея. Всяка година Стивън Питърсън провежда семинари и обучения на редица фирми и в България.